Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Een punt achter mijn topsportcarrière

14 juli 2016

Na 8 mooie jaren heb ik besloten mijn topsport carrière te beëindigen. Het was een hele mooie tijd waar ik de kans heb gekregen om meer te kunnen presteren dan ik aanvankelijk ooit had durven dromen. Het was een periode in mijn leven waar ik met een heel tevreden en trots gevoel naar terugkijk.

Laurens Pannecoucke stopt als Topsporter Defensie

14 juli 2016

1ste Soldaat Laurens Pannecoucke nam deel aan de Olympische Spelen van Londen 2012 in de discipline Kajak. In het voorjaar van 2016 wist hij zich net niet te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Rio 2016 waardoor hij zelf besloot om zijn carrière te beëindigen. Hij zal zich nu volledig focussen op een nieuwe loopbaan binnen Defensie.

Wereldbeker Duisburg

26 mei 2016

Vorig weekend heb ik een 15de plaats op de 1000 meter en een 10de plaats op de 5000 meter behaald. De Olympische spelen zitten er niet meer in voor mij. Gelukkig heb ik nog enkele mooie wedstrijden in het vooruitzicht.

Nationale trials verloren

10 mei 2016

Sinds mijn laatste trainingskamp in Portugal heb ik me volledig voorbereid in Hazewinkel voor onze Nationale trials. Dit is ook de reden dat ik de laatste tijd weinig van me liet horen. De trials vonden afgelopen zaterdag plaats en ik heb deze jammer genoeg verloren van een sterke Artuur Peters. Hierdoor loop ik mijn selectie voor het Europees kwalificatie tornooi voor de Olympische Spelen mis.

Thank you and goodbye Mértola

12 maart 2016

Vorig trainingskamp in Montebelo Aguieira heb ik goed afgesloten met een vierde plaats op de Nelo Winter Challenge. Daarna ben ik voor twee weken huiswaarts getrokken om dan terug op trainingskamp te gaan naar Mértola, Minas de São Domingos, samen met het Portugees team.

Sponsors

2012 © Pankayak