Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Laurens Pannecoucke stopt als Topsporter Defensie

14 juli 2016

1ste Soldaat Laurens Pannecoucke nam deel aan de Olympische Spelen van Londen 2012 in de discipline Kajak. In het voorjaar van 2016 wist hij zich net niet te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Rio 2016 waardoor hij zelf besloot om zijn carrière te beëindigen. Hij zal zich nu volledig focussen op een nieuwe loopbaan binnen Defensie.

Dankzij het concept Topsport Defensie kan hij na zijn topsportcarrière kiezen voor een job binnen Defensie, hetgene uniek is in het Belgische topsportgebeuren. Laurens kiest voor een zeer actieve job bij Defensie nl.de gevechtsgenie paracommando.

Laurens kijkt met een zeer tevreden gevoel terug naar zijn professionele carrière als topsporter die 8 jaar geleden begon. Sindsdien behaalde hij zeer mooie resultaten waaronder een 4de plaats op het Wereldkampioenschap, een 10de en 12de plaats op de Olympische Spelen en meerdere medailles op de wereldbekers. Laurens Pannecoucke bedankt Defensie met dit unieke concept ‘Topsport’ en kijkt zeer gemotiveerd uit naar zijn nieuwe job bij de Gevechtsgenie.

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak