Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

K1 A-Finale Wereldbeker Szeged

26 mei 2014

Szeged, het paradijs van de kajaksport. Voor mij blijft Szeged vooral bij omdat ik hier mijn eerste -23 kampioenschap heb gevaren in 2008 én omdat ik hier mijn Olympische selectie heb gepakt in K2 in 2011. Dit weekend kan ik ook mijn eerste A-finale in K1 aan het lijstje toevoegen.

Na een goede winter in K1 getraind te hebben werd er beslist dat ik de wereldbekers in K1 zou starten. Vaak greep ik nipt naast die finale, maar dit weekend had ik ze te pakken. Ik had een stevige halve finale waar ik derde werd met een derde tijd van alle deelnemers. Uiteindelijk werd ik de dag erop 6de in de finale. Ik ben enorm tevreden met dit resultaat. Deze 6de plaats zorgt voor heel veel voldoening en het bewijst nog maar eens dat de trainingsarbeid loont.

De 1000 meter is mijn hoofddoel. Maar dit weekend ben ik ook gestart op de 500 en 5000 meter. Voor de halve finale van de 500 meter kon ik niet snel genoeg recupereren van de 1000 meter. Ik belande in de C-finale en werd daar 2de na Kenny Wallace met een tijd die goed genoeg was om de B-finale te winnen en waar we een mooie plaats in de A-finale mee zouden hebben. Ook ben ik op de 5000 meter gestart. Daar ben ik 11de geworden.

Deze week wordt een rustige week. Daarna begint de opbouw naar het Europees en Wereldkampioenschap.

  • Reageer op dit bericht

Carmen Bonné

27 mei 2014

Laurens, heel fijn dat jouw trainingen en jouw inzet jou zo ver gebracht hebben. Op naar méér van dat. Proficiat voor deze prestatie in Szeged!

Christiane Pannecoucke

27 mei 2014

Geniet maar van jouw prachtige prestatie, je hebt het verdiend

Arend bloem

26 mei 2014

Super prestatie ! Je blijft vast nog meer groeien naar meer finales, verdiend want je werkt er hard voor.

Tanghe.Els

26 mei 2014

Laurens, Proficiat met je fantastische resultaten van het voorbije weekend in Szeged. Het was krachtig, machtig en prachtig. Veel succes verder!!!

El turo

26 mei 2014

Trots en jaloers tegelijk speciaal gevoel ;)

xavier lust

26 mei 2014

Veel recuperatie toe gewenst je hebt het verdient

Marc Pannecoucke

26 mei 2014

Sterk gevaren

kdegroote

26 mei 2014

Proficiat met je prachtige prestaties in Szeged!!

Sponsors

2012 © Pankayak