Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

K2 Selectie voor WK

29 juli 2014

Vorige week woensdag vond de selectietest plaats die bepalend was voor het al dan niet deelnemen van de K2 op het Wereldkampioenschap in Moskou. We moesten het opnemen tegen Toon en Piet Broekx, die een week eerder zesde werden op het WK - 23 jarigen. We konden de test vlot winnen. De K2 werd geselecteerd. Aangezien K2 niet combineerbaar is met K1 wordt de K2 1000 meter het enige nummer waar we zullen aan deelnemen.

Nu werken we onze laatste week op trainingskamp in Hazewinkel af. We bouwen het trainingsvolume af om fris in Moskou aan te komen waar we op 7 augustus aan de start zullen verschijnen.

  • Reageer op dit bericht

Laurens Pannecoucke

05 augustus 2014

Bedankt!

Arend Bloem

04 augustus 2014

Succes in Mockba ! We volgen je successen...

kdegroote

30 juli 2014

succes op het WK in Moskou

Sponsors

2012 © Pankayak