Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

13de plaats WK Moskou

10 augustus 2014

Na het Europees kampioenschap ruilde ik mijn K1 in voor de K2 samen met Olivier. Dit leek een goede beslissing omdat we de laatste drie jaar als duo vele mooie resultaten neergezet hadden en terug een grote kans hadden om dit te herhalen op dit WK. We hadden drie weken de tijd om ons als K2 voor te bereiden. Het terug aan elkaar wennen in de boot ging vlot en onze individuele conditie zat heel goed. We trokken met veel verwachtingen naar Moskou om ons zesde plaats van vorig jaar te evenaren. Helaas konden we deze verwachtingen niet inlossen. Na onze derde plaats in halve finale kwamen we in de B-finale terecht. Daar zijn we als vierde gefinished wat een dertiende plaats in het totaalklassement betekend. Dit is een resultaat waar we niet tevreden mee kunnen zijn. Ik kan niet zeggen dat we een slechte wedstrijd gevaren hebben, maar we kwamen dit keer gewoon tekort.

Volgende week doe ik nog mee aan het Belgisch kampioenschap lange baan. Daarna zal ik een welverdiende week vakantie nemen. Ik kan terugblikken op een seizoen waar ik enkele mooie resultaten behaald heb en waar ik een hele grote stap vooruit gezet heb!

  • Reageer op dit bericht

kdegroote

19 augustus 2014

Proficiat met je twee Belgische titels en geniet maar van je reis.

johansabbe

17 augustus 2014

Laurens proficiat makker zag je net op WTV jammer dat ik niet wist dat je in de buurt zo'n titel kon halen was zeker komen roepen voor jou tot gauw knuffel van je"gratis"kapper

Tanghe Els

17 augustus 2014

Lauens, Proficiat met je prachtig seizoen. Een mooie afsluter met nog 2 titels op het BK lange baan. Geniet met volle teugen van je welverdiende vakantie.

Sponsors

2012 © Pankayak