Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Basisopleiding Defensie

13 september 2014

Eind augustus heb ik mijn wedstrijd seizoen afgesloten met het Belgisch Kampioenschap Lange Baan. Mijn seizoen is vroeger gestopt dan andere jaren omdat ik op 1 september mijn basisopleiding gestart ben in Leopoldsburg bij de Defensie. Deze opleiding maakt deel uit van mijn carrièreswitch van Bloso naar de Defensie als topsporter. Ik wil Bloso bedanken voor alle steun van de voorbije jaren en ook wil ik de Defensie bedanken voor het vertrouwen in mij!

Foto: Welfare CBOS

De opleiding duurt nu nog een 7-tal weken. Hierna kan ik me terug volledig focussen op mijn sport. Dit zal ook nodig zijn, want volgend jaar wordt een heel belangrijk jaar waar alles in het teken staat van mijn selectie voor de Olympische Spelen.

  • Reageer op dit bericht

krista degroote

13 september 2014

succes

Sponsors

2012 © Pankayak