Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Florida

11 december 2014

Toen mijn opleiding in het leger beëindigd was ben ik onmiddellijk naar Florida getrokken voor een drie weken durende trainingsstage. We volgden hetzelfde plan als vorig jaar om samen met René Poulsen te trainen. Alleen had ik dit jaar enkele maanden niet in mijn boot gezeten. Ik merkte dat mijn conditie oké was, maar ik miste de specifieke trainingen op het water. Ik heb dan ook de eerste weken enorm hard afgezien om het grote volume in het schema af te werken en al die snelle jongens te volgen. Het is achteraf gezien een goede stage geweest die me terug op een redelijk niveau heeft gebracht.

René Poulsen, Fernando Pimenta

Na een recuperatie weekje thuis doorgebracht te hebben ben ik naar Sevilla vertrokken samen met mijn coach en het Belgisch team.

  • Reageer op dit bericht

kdegroote

11 december 2014

Veel trainingsgenot in Sevillia tot binnen veertien dagen

Sponsors

2012 © Pankayak