Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Sevilla

21 december 2014

Het trainingskamp in Sevilla is zo goed als afgelopen. Morgen vertrek ik terug naar huis om daar de feestdagen door te brengen met mijn familie en vrienden. Ik heb een goed trainingskamp achter de rug waar vooral de nadruk op de hogere ritmes werd gelegd. Omdat het voltallige duizend meter team hier aanwezig was werden er ook nieuwe K2 opties uitgetest. Mijn hoofddoel is en blijft nog steeds de K1 1000, maar het is altijd goed om nieuwe dingen uit te proberen.

Foto: Carlos Prendes

In de weken dat ik thuis ben zal ik terug aan mijn basis en mijn techniek werken om dan stap voor stap op te bouwen naar het nieuwe wedstrijdseizoen.

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak