Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Back on track

08 maart 2015

2015 nam ik een slechte start omwille van een heup blessure. Hierdoor was het voor mij onmogelijk om te varen. Het trainingskamp van januari in Sevilla heb ik jammer genoeg vroeger moeten beëindigen om mijn revalidatie sneller te beginnen in GRIT onder begeleiding van de kinesisten Maarten Thysen en Mathieu Gram.

De voorbereiding die ik had voorzien heeft hierdoor een nieuwe wending gekregen. Ondanks de tegenslagen tijdens deze periode heb ik steeds de motivatie gevonden om door te zetten.

Ik geloof er nog steeds in dat ik mijn niveau snel terug bereik en klaar zal zijn om goed te presteren op de eerste wereldbeker.

Momenteel ben ik vertrokken voor drie weken trainingskamp in Sevilla, hopelijk verloopt alles vlot zodat ik terug fit ben voor de wedstrijden.

  • Reageer op dit bericht

rita pannecoucke

20 maart 2015

doe rustig aan ,je geraakt er wel, veel groetjes rita en freddy

De Rore Justine

08 maart 2015

Blijven je best doen je komt er wel! Je hebt vorig jaar ook al bewezen dat je super was! :) Succes!!

Bramsikens

08 maart 2015

Good luck, al zal je het niet nodig hebben! ;)

Sponsors

2012 © Pankayak