Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

12de plaats op het wereldkampioenschap

25 augustus 2015

Dit seizoen ben ik slecht van start gegaan. In de wintermaanden heb ik gesukkeld met een heupblessure. Toch mag ik niet klagen over mijn resultaten. Op de wereldbekers heb ik een 9de en een 11ste plaats behaald op de K1 1000m en voor het eerst een bronzen medaille op de K1 5000m. Nadien stonden de eerste European Games op mijn programma, deze heb ik beëindigt met een mooie 8ste en 12de plaats in de K1. Ondanks dat dit niet mijn hoofddoel was is dit wel een moment die ze me niet meer kunnen afnemen.

Na de European Games werd er beslist dat ik in de K2 terecht kwam met Olivier Cauwenbergh voor het wereld kampioenschap in Milaan. We zijn er 12de geworden. In heel veel sporten zou een 12de plaats fantastisch zijn, maar ons doel was een top 6 plaats. Uiteindelijk was een top 8 plaats ook voldoende om een ticket af te dwingen voor de Olympische Spelen in Rio. Het niet halen van die top 6 is een teleurstelling, maar we hebben ons zelf niks te verwijten. We hebben onze beste races ooit gevaren met een personal best van 3'11"7 in de halve finale. Dit was jammer genoeg net niet goed genoeg om door te stoten naar de finale. De tijden lagen heel dicht bij elkaar maar we moesten jammer genoeg de duimen leggen tegen enkele sterkere boten.

Volgend jaar is er nog een kwalificatie wedstrijd in Duisburg waar de atleten van Europa zich kunnen selecteren voor de Olympische Spelen. Er kunnen nog 2 tickets in de wacht gesleept worden op de K1 en 1 ticket op de K2. Het is nog te vroeg om te beslissen op welke discipline ik me zal focussen. Eerst zal ik genieten van wat rust en herstellen van enkele kleine kwaaltjes zodat ik het volgende seizoen zonder blessures kan doorkomen. Over enkele weken zal ik terug stap voor stap mijn trainingen hernemen zodat ik met mijn beste niveau ooit aan de kwalificatie wedstrijd in mei kan deelnemen.

  • Reageer op dit bericht

kdegroote

25 augustus 2015

ondanks de korte voorbereiding toch sterk gevaren

Sponsors

2012 © Pankayak