Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Dit seizoen alles op K1

28 november 2015

Na het Wereldkampioenschap heb ik gedurende drie weken volop genoten van mijn rust. Dit heeft me fysiek maar vooral mentaal een boost gegeven.

De motivatie is er volledig, dit seizoen heb ik maar 1 doel voor ogen: mij selecteren voor de Olympische spelen in de K1 1000m op het Europees kwalificatietornooi begin mei. Dit zal zeker en vast niet makkelijk zijn want er zijn nog maar 2 tickets te verdienen.

Ik heb al 11 trainingsweken achter de rug en momenteel ben ik op trainingskamp in Sevilla voor drie weken. Alles verloopt hier goed, ik kan heel veel volume aan en de focus ligt nu ook op het veranderen van enkele kleine puntjes in mijn techniek. Als alles zo verder verloopt dan sta ik zeker en vast top in mei.

Het wordt een zeer moeilijke strijd, maar ik zal er alles aan doen om dit tot een goed einde te brengen. Ook en vooral wil ik Defensie bedanken voor de steun die ik krijg van hen, zij maken het mogelijk dat ik me volop kan focussen op de selectie voor Rio.

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak