Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Januari trainingskamp Sevilla

05 januari 2016

Eerst en vooral wil ik iedereen een gezond en gelukkig Nieuwjaar toewensen!

Ik ben het nieuwe jaar gestart met een trainingskamp voor drie weken in Sevilla. 
Na de positieve ervaringen van mijn trainingen in december aan de zijde van, de Portugees, Fernando Pimenta. Is de beslissing genomen om in januari en februari terug samen te trainen. De gezonde concurrentie die er heerst op het water, zorgt ervoor dat ik alle trainingen op een hoog niveau kan afwerken.

Momenteel verloop alles zeer goed en ben ik tevreden met mijn conditie die ik op dit moment heb. Alles wijst erop dat ik op de goede weg zit.

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak