Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Montebelo Aguieira Lake & Resort

09 februari 2016

Na een succesvol trainingskamp afgewerkt te hebben in Sevilla heb ik 10 dagen thuis doorgebracht. Daarna ben ik opnieuw vertrokken voor drie weken naar het Nelo trainingscentra in Montebelo Aguieira om samen met Fernando Pimenta te trainen.

(foto: Helio Lucas Araújo)

Het weer is hier zoals ik het gewoon ben in Portugal: “winderig en nat”.

Over het trainingscentra hoor je me niet klagen. Het is gelegen in een vijfsterren resort met mooie ruime appartementen. Én er is een wellness aanwezig met een binnenzwembad. Dit is natuurlijk mooi meegenomen als ik eens een uurtje ontspanning kan gebruiken.

Na deze 3 weken hard trainen heb ik mijn eerste competitie van het seizoen. Ik neem deel aan de 1500m time trial van de Nelo winter Challenge. Dit is voor mij een ideale test om te kijken hoe ver ik sta. Ik hoop dit trainingskamp opnieuw een mooie stap vooruit te kunnen zetten.

Verder wil ik nog melden dat mijn nieuwe boot gisteren geleverd is. Het is opnieuw een Nelo Quattro met camouflagekleuren. Foto’s hiervan volgen zeker!

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak