Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Nieuwe Nelo Quattro

17 februari 2016

Vorige week is mijn nieuwe Nelo Quattro hier in het Nelo trainingscentra aangekomen. Het is opnieuw een boot in de camouflagekleuren. Ik wil hierbij Nelo, Andre Santos en Pedro Gomes bedanken voor hun top service! Ook en vooral wil ik Defensie nogmaals bedanken voor de steun die ik van hen krijg dat er voor zorgt dat ik me volop kan focussen op de selectie voor Rio.

Zaterdag heb ik mijn eerste wedstrijd van het seizoen. Ik neem deel aan de 1500 meter time trial van de Nelo Winter Challenge. Het is een unieke kans om me zo vroeg in het seizoen te meten met verschillende top kajakkers uit heel de wereld. Wish me luck!

  • Reageer op dit bericht

krista degroote

20 februari 2016

mooie prestatie in Portugal

rita pannecoucke

19 februari 2016

veel succes zondag

Marc VAN VLEYMEN - Topsport Belgian Defence

18 februari 2016

Good luck Laurens!!!

marc pannecoucke

17 februari 2016

succes

kobe pannecoucke

17 februari 2016

succes en vlammen é

Laurens Pannecoucke

17 februari 2016

Haha. :D De eerste dag dat ik er hier mee trainde dacht Carlos dat er vuil aan mijn punt bleef hangen, maar het waren de kleuren. :P

El turo

17 februari 2016

Ik zag uw boot efkes niet liggen het is dus goed gemaakt! ;) succes!

bert karsenty

17 februari 2016

Veel succes !! :)

Sponsors

2012 © Pankayak