Pankayak

Reacties

Roger van Riet

18 juli 2016

Gefeliciteerd met alles wat je, door je harde werk, bereikt hebt.

walter janssens

18 juli 2016

Dag Laurens, spijtig om van je afscheid als topsporter te horen. Toch bedankt voor al die jaren dat je ons kajakvreugde hebt gegeven. Jij was ook altijd open voor je supporters en ook tegenover de jeugd speelde je een fijne rol. Mag ik je nog veel succes in je verdere leven wensen, en hopelijk tot op nog een wedstrijd Groeten, ook aan je ouders Walter Janssens (oud secretaris KCCM)

Everard Bos

10 mei 2016

Hoi Laurens, Ik spreek je nooit, maar volg je wel. Mijn zoon (William) vaart vaak tegen Kobe. Zolang er kansen zijn vooral door blijven gaan en plezier houden in het spelletje. Volgens mij zou je niet eens zonder kunnen. We gaan zeker en vast nog veel van je zien. Succes! Everard Bos (KV Skonenvaarder, Kampen, Nederland.

Justine

10 mei 2016

Heel veel Succes en er blijven in geloven!!! 👍🏼

delphine Vandevenne

10 mei 2016

we duimen alvast!

Archief

Blog

Thank you and goodbye Mértola

12 maart 2016

Vorig trainingskamp in Montebelo Aguieira heb ik goed afgesloten met een vierde plaats op de Nelo Winter Challenge. Daarna ben ik voor twee weken huiswaarts getrokken om dan terug op trainingskamp te gaan naar Mértola, Minas de São Domingos, samen met het Portugees team.

Eenmaal aangekomen in Mértola was het weer niet zo goed als verwacht. Er was een heel sterke wind waardoor het moeilijk was om enige kwaliteit te vinden in mijn trainingssessies. De gym was heel erg basic en de toestellen om indoor cardio te trainen waren er nog erger aan toe. Verder was het hotel en het eten wel dik in orde, maar jammer genoeg was dit niet de ideale plaats om te trainen. Na 4 dagen hebben we dan ook besloten om van locatie te veranderen. De rest van het trainingskamp zullen we afwerken in Montemor-o-Velho, daar bevindt zich de nationale wedstrijd baan van Portugal. Ik tref hier veel betere condities om mijn trainingskamp tot een goed einde te brengen.

  • Reageer op dit bericht

Sponsors

2012 © Pankayak